Close

Garden Redesign and Landscaping in Brockham

An award winning project in Surrey

As part of a large kitchen extension and house refurbishment the garden was destroyed, Ace Landscapers were asked to quote for a large garden redesign. We used our experience to offer a choice of materials and design tweaks to suit this old cottage.

We recycled the York stone crazy paving to use and drystone walling and leveled the sloping garden with a large oak sleeper retaining wall.

The scheme featured a large set of steps, entrance path and large patio, the project grew as we were asked to form a decking area for the hot tub, fence and fit gates for the garage and driveway and finally to finish the drive way with a resin bound surface and carry out a planting scheme and garden lighting.

The project took 3 months and it won a regional Award from Marshalls (as the slate paving we used was supplied by them) and went on to the national awards!